Even voorstellen

Hans combineert zijn inhoudelijke nieuwsgierigheid met scherpe sociale intelligentie. Met Hans voel je je altijd gezien en ervaar je de ruimte die hij biedt om het verschil te maken. Hij inspireert je deze ruimte te nemen en om te zetten in ambities. En verbindt partijen die elkaar versterken.

Hans aan het woord: "Je positie in het bedrijf voelt als die van een schaakstuk dat niet gespeeld kan worden: Je staat gepend (vrij naar Kierkegaard). Ingekapseld door procedures, regels en machtsstructuren.


Maar stel nu eens dat je handelt, niet omdat het door regels of machthebbers is voorgeschreven, maar uit eigen overtuiging en uit eigen vrije wil. Dat lijkt me wel een goed gesprek waard.


Hoe boren we die overtuiging en vrije wil aan en hoe slechten we de barrières om overtuiging en wilskracht ruim baan te geven? En dat natuurlijk samen met andere gepende schaakstukken: al die collega’s die net als jij wel iets willen maar zijn vastgelopen.


Denk je eens in hoeveel kracht, plezier en energie dat zou opleveren.
Zullen we dat soort gesprekken eens aangaan?


De mens weet dat er in de ziel tinten bestaan die verbijsterender, talrijker en naamlozer zijn dan de kleuren van een herfstbos …. (G.K. Chesterton)".

Expertise-domeinen

-- Project & programma management
-- Interim management
-- Verandermanagement
-- Consultancy
-- Kwaliteitszorg
-- Coaching
--
Ervaring in de volgende markten: Wetenschap en technologie, Ruimtevaart industie, sociale werkplaatsen, logistiek, OV, telecom, staalindustrie, olie-industrie, onderwijs, overheden, kabelbedrijven, bancair.

Eigenschappen

De geldingsdrang en scoringsdrift voorbij.

Na allerlei soorten succes en falen in bijna veertig jaar werkervaring ervaar ik de grootste voldoening als ik ruimte kan maken voor groei, kan aanvullen wat mist of nodig is, echte verbinding tussen collega’s kan faciliteren.

Acteert en schakelt makkelijk op alle niveaus in organisaties
. Weet mensen te enthousiasmeren. No-nonsense en wars van franje.

Contactinfo

E: hans@conveks.nl
M: +31 (0)6 4224 3145
I: www.conveks.nl
S: ...........................................